Na-service

Naast het afleveren van de nodige documenten biedt ASP Consulting ook een na-service voor alle projecten die wij voor onze klanten hebben uitgevoerd. Zo kunnen wij van A tot Z een volledige en vlotte service aanbieden.

Onafhankelijk advies

Wanneer u na de ontvangst van de asbestinventaris wenst over te gaan op de verwijdering van het asbesthoudend materiaal, kan u op het advies rekenen van het ASP-team. Dankzij onze jarenlange ervaring in de asbestsector kunnen wij u van onafhankelijk advies voorzien, zodat u de geschikte asbestsaneerder vindt om uw gebouw asbestvrij te maken. We gaan voor u op zoek naar een saneerder met optimale prijs-kwaliteitverhouding, door verschillende saneerders te quoteren op enkele noodzakelijke kenmerken:

  • Beschikt de saneerder over de vereiste erkenningen? Werken ze conform de wet?
  • Beschikt de saneerder over voldoende kennis en ervaring om uw project aan te pakken?
  • Is de gevraagde prijs representatief voor uw project?
  • Kan de dienst tijdig aangeboden en uitgevoerd worden?

Controlebezoek tijdens werken

ASP Consulting kan voor u tevens een controlebezoek uitvoeren tijdens asbestverwijderingswerken. Tijdens dit bezoek wordt erop toegezien of de werken op een veilige manier worden uitgevoerd en de wetgeving wordt nageleefd. Vervolgens leveren wij een verslag af met al onze bevinden tijdens het bezoek. Hiermee kan er worden gegarandeerd dat de werken correct worden/werden uitgevoerd of dat er extra maatregelen dienen te worden genomen.

Verkoop van uw pand

Heeft u een asbestattest of inventaris laten opmaken door ASP Consulting en wenst u het geïnventariseerde pand te verkopen? Dan kan het ASP-team u hiermee verder helpen. ASP Consulting heeft een nauwe samenwerking met verschillende partners die zich specialiseren in de aan- en verkoop van vastgoed. Al onze partners hebben elk hun eigen aanpak en specialisatie. Bij interesse brengen wij u in contact met de partner die het beste aansluit bij uw noden en wensen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij vinden voor uw project de gepaste oplossing