De asbest experten van ASP Consulting voorzien u van advies op maat!

  • Geautomatiseerde inspectie
  • Kennen elk materiaal waarin asbest verwerkt zit
  • Quoteren zelf saneerders

Asbest laten verwijderen in Gent

U kan een beroep doen op onze onderneming om onafhankelijk advies te krijgen omtrent asbest te laten verwijderen in uw woning of kantoor te Gent, Antwerpen, Brussel, Kortrijk, Oostende en alle andere regio’s binnen België. Wij gaan voor u op zoek naar de geschikte saneerder voor uw gebouw. Lees verder om vertrouwd te raken met het stappenplan voor het verwijderen van asbest en wat onze onderneming bij elke stap voor u kan betekenen.

Een asbestinventarisering alvorens asbest te laten verwijderen in Gent

Alvorens de beslissing gemaakt kan worden om asbest te laten verwijderen te Gent, Antwerpen, Brussel, Kortrijk, Oostende of elders binnen België dient een ervaren asbest expert eerst ter plekke langs te komen. Dit om vast te stellen dat het laten verwijderen van de asbest in uw woning of kantoorgebouw in Gent daadwerkelijk het beste plan van aanpak is. Wanneer u vermoed dat er asbest aanwezig is in uw woning of kantoorgebouw, is de eerste stap om een expert van ASP Consulting te verzoeken om een asbestinventarisering uit te voeren in uw gebouw. Het aanvragen van een dergelijke inventarisatie is trouwens ook zinvol indien u zich niet bewust bent van de aanwezigheid van asbest in uw gebouw, maar wel woont of werkt in een oud gebouw. Asbest zit namelijk in meer dan 3.500 bouwmaterialen verwerkt, is niet zichtbaar met het blote oog en is courant aanwezig in oude gebouwen. Onze experten bezitten echter de kennis om asbest op te sporen. Bij een asbestinventarisatie wordt een overzicht opgesteld van de asbest aanwezig in het gebouw en worden asbeststalen genomen voor verder labo-onderzoek. Na het uitvoeren van deze inventarisatie en het afwachten van de lab-resultaten, kan onze asbest expert u advies verlenen omtrent het laten verwijderen van de schadelijke asbest in uw gebouw in de stad Gent.

Onafhankelijk advies omtrent asbest laten verwijderen in Gent

Indien na de visuele inspectie blijkt dat het aangewezen is om de asbest te laten verwijderen, kan onze onderneming u opnieuw van dienst zijn. Ditmaal zullen wij op zoek gaan naar geschikte saneerders voor uw gebouw en met hen onderhandelen om de optimale saneerder te vinden inzake prijs/kwaliteit. Hiervoor toetsen wij de saneerders aan enkele belangrijke aspecten, die u kan inzien op onze adviespagina.

Contacteer ons voor advies omtrent uw asbest te laten verwijderen te Gent

Bij ASP Consulting kan u terecht voor onafhankelijk advies omtrent het laten verwijderen van asbest in uw woning of kantoorgebouw in Gent of eender welke regio binnen België. Zelf zijn wij gevestigd te Baasrode, een deelgemeente van de stad Dendermonde. Lees gerust verder voor meer informatie over onze onderneming. Heeft u interesse in ons onafhankelijk advies? Neem dan nu contact met ons op via het nummer +32 (0)3 376 15 95 of via het e-mailadres info@aspadvies.be. U hoort snel van ons terug! Tot slot is het 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij vinden voor uw project de gepaste oplossing