De asbest experten van ASP Consulting voorzien u van advies op maat!

  • Geautomatiseerde inspectie
  • Kennen elk materiaal waarin asbest verwerkt zit
  • Quoteren zelf saneerders

Professioneel advies omtrent asbest in Gent

Bent u op zoek naar professioneel advies omtrent asbest in Gent, Antwerpen, Kortrijk, Oostende, Brussel of een andere regio binnen België? Wij kunnen u van dit professioneel advies voorzien. Zelf zijn wij gevestigd te Baasrode, een deelgemeente van de stad Dendermonde. Onze onderneming bezit namelijk alle vaktechnische kennis omtrent de diverse soorten asbesthoudende materialen in uw gebouwen, ongeacht of dit bedrijfsruimtes zijn of personenwoningen. Lees verder om meer te leren over hoe onze onderneming u professioneel advies kan bieden omtrent het oplossen van uw asbestproblemen in Gent of andere regio’s binnen België.

Professioneel advies op maat omtrent asbest in Gent en andere Belgische streken

Onze onderneming streeft ernaar om alle asbesthoudende materialen die schadelijk zijn voor de mens, binnen de leefomgeving van de Belgische bevolking, op te sporen en in kaart te brengen.

Zo draagt het professioneel advies van onze onderneming bij aan het bewustmaken van personen omtrent de aanwezigheid van schadelijke asbest in hun woning in Gent of elders. Vervolgens worden dan stappen genomen om deze schadelijke asbest te laten verwijderen.

Zo dragen wij met trots ons steentje bij aan asbestveilig Vlaanderen, dit tegen uiterlijk 2040. Waarom u voor ons moet kiezen?

  • Wij werken veilig! Wij dragen zorg zowel voor u als klant als voor onze medewerkers.
  • Wij zijn experten in ons vak en verschaffen u van een correct en volledig eindrapport.
  • Wij zijn kostenfficiënt! U betaalt dus een zeer aantrekkelijke prijs.

Professioneel advies verschaffen wij omtrent asbestinventarisering, sloopopvolgingsplannen en archeologienota’s in de regio Gent of andere regio’s binnen België.

Professioneel advies met behulp van een asbestinventarisering in Gent

Indien u vermoed dat er asbest in uw woning of kantoorgebouw aanwezig is, maar hier verder nog geen concrete uitspraken over kan maken, neemt u het best contact op met onze onderneming voor het opstellen van een asbestinventarisatie. Wanneer onze onderneming een asbestinventarisatie uitvoert, komt een asbest expert het pand inspecteren. Deze expert neemt stalen van asbestverdachte materialen om deze aan een analyse te onderwerpen in een door de FOD WASO erkend laboratorium. Verder stelt deze expert een overzicht op van het aanwezige asbesthoudende materiaal en bepaalt op basis van dit overzicht wat de risico’s zijn voor mens en omgeving. Deze asbestinventarisering is nodig zodat wij een volledig beeld kunnen vormen van uw situatie en u van professioneel advies kunnen voorzien in regio Gent. Lees verder voor meer info omtrent een asbestinventarisering!

Professioneel advies bij een archeologienota

Een archeologienota is een notitie opgesteld door een erkend archeoloog. In deze nota omschrijft de archeoloog de impact van de werken op de bodem. Daarbovenop wordt een plan van aanpak voorgesteld om deze werken uit te voeren op een wijze die de integriteit van de bodem respecteert. Zo een archeologienota dient soms verplicht toegevoegd te worden aan uw vergunningsaanvraag. In welke gevallen? Dat hangt af van een heleboel variabelen. Vandaar dat wij u graag voorzien van professioneel advies omtrent een archeologienota, zodat u bij de aanvraag van uw vergunning nooit voor verassingen komt te staan. Lees verder over de criteria van archeologienota’s.

Contacteer ons voor professioneel advies omtrent asbest in Gent of elders in België! 

Bij ASP Consulting krijgt u professioneel advies van onze asbest experten in Gent, Antwerpen, Kortrijk, Oostende, Brussel of elders binnen België. Wij geven advies omtrent asbestinventarisering, een sloopopvolgingsplan, een archeologienota of ander advies op maat van uw asbestproblemen. Zo bent u zeker van een veilige omgeving voor uzelf of voor uw werknemers. Door een samenwerking met ons verkrijgt u binnenkort al professioneel advies inzake uw asbestproblemen in Gent, Antwerpen, Kortrijk, Oostende, Brussel of elders binnen België. Contact met ons opnemen verloopt snel en eenvoudig via ons contactformulier, via het e-mailadres info@aspadvies.be of door te bellen naar het nummer +32 (0)3 376 15 95! Samen maken wij van uw asbestproblemen verleden tijd! 

Wilt u een asbestinventaris laten maken?