Wie is ASP Consulting?

ASP Consulting is gevestigd in Dendermonde en levert al jaren deskundig advies rond asbest en sloop. Ons ervaren team is gespecialiseerd in het opmaken van asbestinventarissen en -attesten en helpt u met het opmaken van een overzichtelijk sloopopvolgingsplan. Tevens heeft het ASP-team de nodige opleidingen gevolgd en zijn zij in het bezit van de nodige certificaten om elke inspectie correct te laten verlopen. Wat u ook nodig heeft, wij adviseren u van begin tot eind en gaan op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor uw probleem.

Zo dragen we ons steentje bij aan het asbestafbouwbeleid en de vooropgestelde OVAM-richtlijnen:
2025: Alle VME’s moeten een asbestattest kunnen voorleggen
2032: Elke woning die voor 2001 gebouwd werd, moet een asbestattest hebben
2034: De meest risicovolle asbesthoudende materialen moeten verwijderd zijn
2040: Heel Vlaanderen moet asbestveilig zijn

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, stoelen we onze werking op drie essentiële pijlers:

Waarom kiezen voor ASP Consulting

Veiligheid

Blootstelling aan asbest kan leiden tot ernstige ziekteverschijnselen. We hechten veel waarde aan de veiligheid van klant en werknemer en gaan nauwgezet te werk. Zo dragen onze deskundigen steeds de correcte beschermingsmiddelen en gaan zij op een veilige manier te werk om geen stofdeeltjes te verspreiden.

Vakkennis

Ons team combineert jaren ervaring in de asbest- en overige bouwsectoren met beproefde digitale oplossingen en stelt zo efficiënt een volledig, gedetailleerd eindrapport op. Voor de opmaak van asbestattesten wordt beroep gedaan op het online platform van de OVAM.

Kostprijs

ASP Consulting combineert een flexibele planning met een vlotte workflow, zowel ter plaatse als op kantoor. Zo kunnen we u onze diensten aanbieden met oog op een zeer sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij vinden voor uw project de gepaste oplossing